Дружење са основцима

ЖТШ

 

У уторак, 28. 5. 2024, у сарадњи са колегиницом Миленом Миленковић Ранђеловић, наставницом математике у нашој школи и школи ОШ „Јован Цвијић“ из Београда, организована је посета ученика седмог и осмог разреда Железничкој техничкој школи.

У оквиру двогодишње сарадње Ученичких парламента две школе, основце, наставницу Милену и школског психолога Стефана дочекали су представници Ученичког парламента и педагог Милена. У свечаној сали, ученици су се, у пријатној атмосфери, уз освежење и слаткише, међусобно упознали и разменили своја школска искуства.  Средњошколци су поносно представили образовне профиле које похађају, говорили о својим искуствима у средњој школи и саветовали своје млађе другаре о одабиру средње школе и предностима похађања појединих образовних профила. Обишли смо кабинете у којима се одвија настава стручних предмета, школску библиотеку, а затим наставили разговор у школском дворишту.

Сарадња са ОШ „Јован Цвијић“ започета је 2022. године. Планирамо да и у наредним годинама наставимо да развијамо пријатељство и сарадњу између ученика и наставника наше две школе. 

Датум уноса:03.06.2024

АКТУЕЛНОСТИ

100 година Железничке техничке школе

 

Детаљи »


НОВИ ОБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ

Железничка техничка школа ове године обележава 100 година рада и постојања. Настављамо традицију обуке железничких радника дугу преко 130 година. ...

Детаљи »


Језичка припрема пред боравак наставника у Немачкој

    У току ...

Детаљи »


Конкурс за ученике

   

Детаљи »


Стручна посета комплексу MIND PARK

    За ученике четвртог разреда образовног профила Техничар вуче и наставнике Железничке техничке школе 19. октобра 2023. године, у сардњи са к...

Детаљи »