Резултати школског такмичења из енглеског језика

ЖТШ

 

У организацији Стручног већа за стране језике 20. фебруара 2024. године одржано је Школско такмичење из енглеског језика за ученике свих разреда, на којем је учествовало 46 ученика. У првом разреду прво место поделили су Софија Столић и Ђорђе Цветковић, друго Саша Марковић и Давид Филиповић, док су треће место освојили Илија Благић, Катарина Кринуловић и Арсеније Николић. У другом разреду прво место освојила је Александра Томић, друго Урош Глишовић, а треће Лука Ђорђевић. Међу ученицима трећег разреда најбоље резултате остварили су Матеја Стојиљковић, који је освојио прво место, Матеја Ђиновић са освојеним другим местом, док су треће поделили ученици Лазар Пауновић, Јован Стокић и Алекса Пјевалица. У четвртом разреду прво место припало је Валентини Бугарчић, друго Дејану Ивановићу, док је Бојан Стеванов освојио треће место.

Наведеним резултатима ученици су остварили пласман на Градско такмичење, које ће бити одржано крајем марта. Честитамо и свим ученицима желимо успех у наставку такмичења.

Датум уноса:26.02.2024

АКТУЕЛНОСТИ

Републичко такмичење из историје

  Републичко  такмичење из историје одржано је 20.05.2023. године у Пожаревачкој гимназији, која је основана  указом  кнеза Михаила 1862. године.

Детаљи »


Одржан угледни час „АПБ – идејно решење, израда и примена“

 

Детаљи »


Конкурс за ученике

   

Детаљи »


100 година Железничке техничке школе

 

Детаљи »


Еразмус за Железничку техничку школу

Еразмус за Железничку техничку школу...

Детаљи »