Одржан вебинар за наставнике средњих стручних школа

ШколаЕразмус

 

 

У суботу, 23.9.2023. године, у оквиру активности дисеминације резултата пројекта „Нова знања за ново доба железнице“, одржали смо вебинар „Еразмус+ мобилност у стручном образовању – искуства наставника Железничке техничке школе“. Циљ вебинара је био представљање нашег Еразмус+ пројекта колегиницама и колегама из средњих стручних школа, у жељи да их на основу својих искустава мотивишемо за реализацију пројеката у области стручног образовања у оквиру програма Еразмус+.

Вебинару је присуствовало шеснаест наставница и наставника из Београда, Лесковца, Скопља и Подгорице. Кроз излагања наставника Александре Ђукановић и Филипа Сајића учесницима су представљена искуства наставника који су учествовали у две мобилности у оквиру пројекта, док је у другом делу вебинара било речи о интеграцији резултата пројекта у рад школе. Вебинар је одржан на платформи Мајкрософт Тимс.

Датум уноса:28.09.2023

АКТУЕЛНОСТИ

,,Вечерње новости" о нама

    У ,,Веч...

Детаљи »


Природа Свете горе и Хиландара

Промоција књига из едиције ,,Природа Свете горе и Хиландара" одржана је 18.10.2023. у крипти Храма Светог Саве. Овом изузетном догађају присуствовали су и ученици одељења 3/1 и 3/3-1 у пра...

Детаљи »