Посета изложби „Недеља свести о мозгу“

foto_galerija
foto_galerija
foto_galerija
foto_galerija
foto_galerija
foto_galerija
foto_galerija
foto_galerija


За ученике одељења 33-1 организована је посета изложби „Недеља свести о мозгу 2023“ одржане у оквиру истоимене међународне научно-популарне манифестације, која се у Србији организује по узору на европске земље, у којима се  овај фестивал приређује дужи низ година.

Манифестација је ове године одржана под слоганом  „Страх – покретачка сила у природи“. На изложби је концепт страха представљен помоћу мултидисциплинарног приступа кроз целине које се односе на еволуцију и анатомију страха, страх код животиња, филозофски и културолошки аспект страха, као и лечење и психотерапију. Ученици су путем интерактивне поставке имали прилику да сазнају како страх настаје, зашто је присутан и како му се супротставити. Посету изложби организовале су одељењски старешина одељења 33-1 Вишња Минчев и педагог Милена Ракита.  

Датум уноса:31.03.2023

АКТУЕЛНОСТИ

Републичко такмичење из историје

  Републичко  такмичење из историје одржано је 20.05.2023. године у Пожаревачкој гимназији, која је основана  указом  кнеза Михаила 1862. године.

Детаљи »


Конкурс за наставнике и стручне сараднике

   

Детаљи »


Транспорни комерцијалиста - практична настава

  У оквиру практичне наставе у блоку ученици одељења 3/2 су у пратњи предметних наставника Наташе Милуновић и Филипа Сајићa обишли железничку станицу Вршац и знаменито...

Детаљи »


Међународни пројекат „Учење кроз праксу – успех у будућности“

-  

Детаљи »


Песници данашњице, гласови сутрашњице

  У оквиру пројекта „Песници данашњице, гласови сутрашњице“ 06.12.2023.године, нашу школу су посетили представници организације „Хартефакт“, песник Алекса Крстић и Миљ...

Детаљи »