Милица Митровић

 

Милица Митровић је рођена у Београду, основну школу завршила је у Влашкој (Младеновац), а средњу Железничку техничку школу у Београду. У нашој школи била је носилац Вукове дипломе. Саобраћајни факултет у Београду уписала је 2015. године, а дипломирала је 2019. на одсеку за логистику. Исте године је уписала мастер студије на Саобраћајном факултету Универзитета у Београду, на студијском модулу за логистику а након завршетка мастер студија уписала је и докторске студије.
Од фебруара 2020. године је запослена на Саобраћајном факултету, одсек за логистику, за ужу научну област индустријска логистика, ланци снабдевања и складишни системи. Као асистент на основим студијама је ангажована на предметима Географски информациони системи у логистици, Логистички контролинг и перформансе и Управљање информацијама у логистици, а на мастер студијама на предмету Софтверски алати у логистици.
Милица је до сада објавила преко десет научних радова на међународним конференцијама и у научним часописима.
Веома смо поносни на њен успех, али и на чињеницу да нашу школа пружа добар темељ и могућности за развој и напредовање у свету науке за оне ученике који желе да се остваре на том пољу.

Датум уноса:11.01.2023

АКТУЕЛНОСТИ

Конкурс за наставнике Железничке техничке школе

      ...

Детаљи »


Ученици из Црне Горе у посети нашој школи

  У оквиру стручне екскурзије ученици првог и трећег разреда железничких смерова ЈУ Средње стручне школе „Иван Ускоковић“ из Подгорице боравили су у Београду и у понедељак, 3. апри...

Детаљи »


Културолошка припрема за учеснике мобилности

   

Детаљи »


Изабрани учесници мобилности у Немачкој

                                             

Детаљи »


Подршка у школовању и даљем запошљавању

  У нашој школи је реализована едукација коју спроводи Привредна Комора Србије (ПКС) у   циљу подршке младима у школовању и каснијем запошљавању. Програм је био намењен ученицима с...

Детаљи »