Данијела Окулић - машиновођа

ЖТШ

Данијела Окулић завршила је Железничку техничку школу и од 2017. године управља путничким  возовима на Тимочким пругама. Железницу је заволела захваљујући родитељима који су били железничари и  наглашава да на њену одлуку да упише нашу школу нико није утицао.

 У одељењу, на образовном профилу техничар вуче ( машиновођа), лепо је прихваћена и током школовања имала је осећај да је део једне мале сложне породице. Истиче да и даље негују пријатељство које је започело у Железничкој техничкој школи , а како већина ради на железници и обавља посао машиновође често сарађују и размењују професионална искуства.

Данијела сматра да је посао машиновође  тежак и одговоран, али да се погледа усмереног на пругу и околну природу никада не би одрекла. Наглашава да је веома срећна јер воли свој посао и нада се да ће моћи часно и одговорно да га обавља још много година.

Данијела Окулић је успешна млада дама коју професори памте као вредну и савесну ученицу, зато знамо да су путници на Тимочким пругама сигурни и безбедни. Срећно, Данијела!

Датум уноса:21.06.2020

АКТУЕЛНОСТИ

Да ли да одем или да останем?

У оквиру пројекта СТЕЈнет (STAYnet) који се у Србији развија у сарадњи Гете института, Немачко-српске привредне коморе и другим партнерима, за ученике средњих школа реализован је позоришно...

Детаљи »


Одвоји минут, спаси живот

  Акција ученика и наставника Железничке техничке школе ,,Одвоји минут - спаси живот" покренута је са циљем спречавања страдања на прузи услед незнања. Одвојите минут, погледајте и поделите видео.

Детаљи »


Стручно упутство за спровођење пилотирања државне матуре у априлу 2022.

Стручно упутство за спровођење пилотирања д...

Детаљи »


Промоција дуалног образовања

Дуално образовање...

Детаљи »


НОВИ ОБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ

Железничка техничка школа ове године обележава 100 година рада и постојања. Настављамо традицију обуке железничких радника дугу преко 130 година. ...

Детаљи »